Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
16 september 2024
Agenda
Active

Uitslagen PSV

Geplaatst op: 13 mei 2024

Jade Koch met Michelhoeve’s Olva

Op woensdagavond kwam Martine Bijma aan de start in Haskerhorne. Martine reed mee in de klasse M1/M2 – CDE, ze reed hier een M1 proef. Met haar pony Ontario’s Samantha wist ze in de eerste proef een 2e prijs in de wacht te slepen met 185,5 punten.

Ilona Altena reisde ook af naar Haskerhorne. Zij kwam in dezelfde klasse aan de start als Martine, maar reed een M2 proef. Met haar pony Sylvester reed ze in de tweede proef naar een 1e prijs met 188,5 punten.

Afgelopen Hemelvaatsdag werd in Wanneperveen de jaarlijkse springwedstrijd voor pony’s verreden. Jade Koch kwam hier aan de start met haar pony Michelshoeve’s Olva in de klasse 60 cm – CDE. Hier wist ze een mooie 2e prijs in de wacht te slepen. Het tweede parcours sprong Jade 10 cm hoger, ook dit rondje ging goed. Hier werd ze knap 4e.

Vandaag startte Jade in Harich. Hier kwam ze twee keer aan de start met Michelshoeve’s Olva in de klasse 70 cm – ABC. Jade wist beide parcoursen winnend af te sluiten. Jade kwam ook aan de start in de klasse B – ABC. In de eerste proef wist ze 197 punten te behalen, de tweede proef deed ze er nog een schepje bovenop en reed ze naar 205 punten. Beide proeven waren goed voor een 1e prijs!

Marijke Lok reed afgelopen zaterdag in eigen huis mee met de ‘Boswalcup’. Marijke kwam aan de start in de klasse B met haar paard Porthos. Met 206 punten en 210 punten wist ze in beide proeven een mooie 2e prijs in de wacht te slepen. Aan het eind van de middag mocht Marijke ook van start tijdens de finale. Hier wist ze een mooie 2e plek in de wacht te slepen. Ze reed in die proef naar 203 punten.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra