Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
8 september 2024
Agenda
Active

Volop kinderactiviteiten bij bibliotheek

Geplaatst op: 22 mei 2024

De komende periode zijn er weer diverse kinderactiviteiten bij de Bibliotheek Kop van Overijssel. Zo is er op dinsdag 28 mei 2024 in het kader van de landelijke BoekStartdag een workshop Muziek op Schoot voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de Bibliotheek Steenwijk én Vollenhove.   

Tijdens de workshop Muziek op Schoot creëert muziekdocent Hanneke Flamman een muzikaal momentje voor ouders en hun kind(eren) tot 4 jaar. Deze workshop is in de Bibliotheek Steenwijk van 9.00 tot 9.45 uur, in de Bibliotheek Vollenhove van 10.45 tot 11.00 uur. Deelname kost 1,50 euro per kind. Graag vooraf aanmelden via de website www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.

Op dinsdag 28 mei 2024 is er om 14.45 uur ook Voorlezen & Knutselen voor kinderen vanaf 4 jaar in de Bibliotheek Steenwijk. Na het voorlezen van een leuk verhaal mogen de kinderen er zelf een mooi knutselwerkje bij maken. Deelname kost 1 euro. De volgende dag, woensdag 29 mei 2024, verzorgt de Bibliotheek Steenwijk in samenwerking met IVN afdeling Noordwest Overijssel de workshop Zoem d’r bij. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom om een bijenhotel inclusief ontbijt (zaadbommetjes) te komen maken. Deelname is gratis. Ook voor deze activiteiten graag aanmelden via de eerder genoemde website.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra