Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
8 september 2024
Agenda
Active

ConsoloNL organiseert zomerseries in Kampen en Hasselt

Geplaatst op: 20 juni 2024

(Adv.) Komende zomer organiseert ConsoloNL weer een orgelrecitals in de Bovenkerk van Kampen en in de Grote Kerk van Hasselt. De orgelconcerten in de Bovenkerk zijn op woensdagavond. Op zaterdagavond zijn de orgelconcerten in de Grote Kerk van Hasselt.

Harm Hoeve zal op woensdag 17 juli de orgelserie in Kampen openen. Op zaterdag 20 juli verzorgt Everhard Zwart het openingsconcert in Hasselt.

Orgelrecitals in Kampen

In Kampen spelen verder: Gerwin van der Plaats (24.07), Gert van Hoef (31.07), Vincent de Vries (07.08), Marco den Toom (14.08) en Winfried Bönig (21.08). Op 28 augustus wordt de serie afgesloten met een dubbelconcert. Dan zullen Gerwin van der Plaats en Marco den Toom voor u spelen.

Orgelrecitals in Hasselt

In Hasselt verzorgen Harm Hoeve (27.07), Marco den Toom (03.08), Gerwin van der Plaats (10.08) en Vincent de Vries (17.08) de orgelconcerten. André van Vliet zal het slotconcert verzorgen.

De deuren van de kerk zijn vanaf 19.30 uur open voor publiek. De concerten beginnen om 20.00 uur. Kaarten met korting zijn te koop via de website www.consolonl.nl.

Andere orgelconcerten

Verder organiseert ConsoloNL orgelconcerten in de Bethelkerk van Lunteren, De Hersteld Hervormde Kerk van Ouderkerk aan de IJssel, de Grote Kerk van Gorinchem en de Evangelische-Lutherse Kerk van Den Haag. Zie de website: www.consolonl.nl

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Contour

Leistra