Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
8 september 2024
Agenda
Active

Gert Zelhorst nieuwe trainer van SVBS/VHK Dames 1

Geplaatst op: 24 juni 2024

Gert Zelhorst wordt de nieuwe trainer van SVBS/VHK Dames 1. Afgelopen zaterdagochtend werd, midden op het voetbalveld, het contract getekend tussen SVBS, VHK en Gert.

Sinds medio maart 2024 heeft SVBS/VHK Dames 1 geen trainer meer en ontstond de vacature voor een nieuwe trainer. Half juni mag Gert zich dus officieel de nieuwe trainer van dit dameselftal noemen, wat uitkomt in de derde klasse.

Gert Zelhorst heeft getekend voor het komende seizoen 2024-2025. Zelhorst heeft al flink wat ervaring als trainer, ook bij de dames. Hij is begonnen als trainer bij Dames 1 van VENO voor een periode van 5 jaar. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar het herenvoetbal, waarbij hij 3 jaar trainer is geweest van VENO 2 en een jaar hoofdtrainer was bij zaterdagelftal VENO 1. Daarna is hij 4 jaar lang assistent trainer geweest bij VENO 1, dat op zondag voetbalt, om vervolgens nog naar de jeugd over te stappen en JO19 een jaar te trainen.

Zelhorst heeft zelf ook de nodige voetbalervaring in het veld. Zo heeft hij 16 jaar in VENO 1 gespeeld en daarna bij VENO 3. Nu is hij nog actief bij het 35+ team.

Zelhorst heeft inmiddels al een aantal trainingen met de dames gehad en heeft al een aantal wedstrijden aan de kant gestaan als aankomend trainer. Zowel SVBS als VHK hopen op een mooie samenwerking met Gert Zelhorst en kijken uit naar het komende seizoen voor Dames 1.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra