Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
8 september 2024
Agenda
Active

Nijntje geeft een feestje bij de Bibliotheek Kop van Overijssel

Geplaatst op: 26 juli 2024

De bieb aan de Visschersstraat

Bij de Bibliotheek Kop van Overijssel is een zomervakantie boordevol activiteiten van start gegaan. Ook de komende weken staan er weer activiteiten op het programma. Zo is er op 6 augustus 2024 Feest met Nijntje in de Bibliotheek Steenwijk. Op dezelfde dag is jong en oud van harte welkom in de Bibliotheek Vollenhove om met de lasersnijder een eigen boekenlegger te maken.

De Bibliotheek Steenwijk nodigt kinderen vanaf 2 jaar uit om op dinsdag 6 augustus van 10.00 tot 11.00 uur aan te schuiven bij het Feest met Nijntje. Natuurlijk wordt er eerst voorgelezen uit een boekje van Nijntje. Daarna kunnen de kinderen samen met Nijntje dansen. Ook kunnen zij met Nijntje op de foto. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Op dezelfde dag – dinsdag 6 augustus 2024 – is er van 13.30 tot 15.00 uur de workshop ‘Personaliseer je eigen boekenlegger’ in de Bibliotheek Vollenhove. Tijdens deze workshop ontwerpen belangstellenden een eigen boekenlegger op de laptop om deze vervolgens met de lasersnijder te graveren. Ook in dit geval is deelname gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Naast deze en andere activiteiten staat de hele zomer in het teken van Vakantielezen. Nieuwsgierig? Kijk op www.mijnbieb.nl/nieuws voor meer informatie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra