Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
20 september 2024
Agenda
Active

Vrijmarkt bij Burght

Geplaatst op: 22 juni 2023

Op zaterdag 24 juni is de jaarlijkse vrijmarkt van de V.V.V.V. De markt vindt plaats van 07:00 tot 13:00 uur op het parkeerterrein van de Burght. Dus wil je je schuur opruimen, of ruimte maken voor nieuw speelgoed? Of zoek je zelf iets leuks voor de vakantie? Kom dan gezellig langs!

De vrijmarkt is alleen bedoeld voor kleedjesverkoop, dus niet voor commerciƫle verkoop en kramen. Voor eventuele vragen kun je terecht bij Willeke Hulleman, e-mail: willeke.hulleman@corsovollenhove.nl. Opgave is niet nodig. Je auto en eventuele aanhanger mogen bij je plek staan. Spullen die je niet verkoopt, moet je verplicht weer mee naar huis nemen.

Op de vrijmarkt staat ook een informatiestand van de V.V.V.V. Je kunt daar terecht met je vragen over het Bloemencorso op zaterdag 26 augustus, om hulp te krijgen bij het inschrijven in ons ledenbestand en om leuke corsocadeautjes te kopen. Ook kan je bij de V.V.V.V terecht voor de losse kaartverkoop voor het corso. En heb je je corso plaatjes boek nog niet vol? Op de vrijmarkt is er ook een gelegenheid om je laatste corso plaatjes te ruilen!

De Burght kan je terecht voor koffie/thee en fris waar er een gezellig terrasje is ingericht.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra