Hét nieuws uit Vollenhove en Sint Jansklooster
20 september 2024
Agenda
Active

Brandweerrally Vollenhove groot succes

Geplaatst op: 26 juni 2023

Foto: Nick van Dokkumburg

(Ingezonden) Afgelopen zaterdag zijn verschillende brandweerkorpsen uit veiligheidsregio IJsselland afgereisd naar de brandweer in Vollenhove om tegen elkaar te strijden voor de felbegeerde 1ste plaats.

Zaterdag was het druk in het zonnige Vollenhove o.a. De brandweer groepen Oldemarkt, IJsselmuiden, Dalfsen, Nieuwleusen, Hardenberg en Ommen hebben gedurende de dag een 10 tal activiteiten gedaan in en rondom Vollenhove. Na het eindspel werden de punten geteld. Burgemeester Rob Bats is speciaal naar Vollenhove gekomen om de prijzen uit te reiken. Post Ommen kwam hierbij op een mooie eerste plaats met 68 punten, gevolgd door post Dalfsen met een 2de plaats en post Hardenberg met een 3de plaats

Wij als organisatie willen in het bijzonder de jeugdbrandweer van Meppel bedanken voor hun inzet bij de spel begeleiding. Verder willen we de vrijwilligers, deelnemers, Burgemeester Bats, de Veiligheidsregio en iedereen die er voor gezorgd heeft dat dit evenement een groot succes is geworden, bedanken.

Het belangrijkste doel is het onderhouden en uitbreiden van contacten tussen (brandweer)- collega’s uit Veiligheidsregio IJsselland en teambuilding binnen de eigen ploeg. Elkaar treffen en spreken in een andere setting dan incidentbestrijding. Goede informele contacten heeft zo zijn positieve uitwerking op de momenten dat men elkaar tijdens incidentbestrijding weer tegenkomt.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Contour

Leistra